klanten

 • AZ

  AZ

  Fries Journaal

  "Na het echec van de kaartverkoop voor de bekerfinale tegen sc Heerenveen, ruim een jaar geleden, is de verkoop voor de Champions League voor FC Twente nu wel goed verlopen. Dit dankzij de inzet van het Friese internetbureau TRES uit Heerenveen, dat inmiddels ook voor AZ, FC Groningen en sc Heerenveen de online kaartverkoop gaat ontwikkelen."

  BRON

 • Theater de Vest

  Theater de Vest

  "Bestellen via internet (start seizoensverkoop 2016/2017)"


  "Het hele programma is vanaf 11 mei ook al op de website te raadplegen. De online kaartverkoop start op vrijdag 28 mei om 07.00 uur. Dit gebeurt via een speciale bestelsite. Ook dit jaar wordt weer gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij."

  BRON

 • Schouwburg Amstelveen

  Schouwburg Amstelveen

  "Voorverkoop seizoen 16-17 start za 12 mei 10.00 uur"

  Nieuw: er vindt dit jaar geen loting meer plaats en u kunt direct uw eigen stoel uitkiezen.

  "Let op: Wij werken zaterdag 12 en zondag 13 mei met een speciale bestelpagina op de website en een 'virtuele' wachtrij. Hiervoor heeft u een 06-nummer nodig. Hoe vroeger u zich aanmeldt voor de wachtrij, hoe eerder u aan de beurt bent. Houd er wel rekening mee dat het, als u eenmaal in de wachtrij staat, afhankelijk van de drukte enkele uren of zelfs tot de volgende dag kan duren voordat u aan de beurt bent."

  BRON

   

 • Theater aan de Parade

  Theater aan de Parade

  "Volgende week start de online kaartverkoop voor seizoen 2015-2016. C'arthouders kunnen op 8 mei om 9.00 uur al kaarten bestellen. De reguliere online kaartverkoop start een week later op dinsdag 15 mei om 9.00 uur."

  "Virtuele wachtrij
  Vanwege grote drukte bij de start van de online verkoop, is ook dit jaar de virtuele wachtrij van kracht. Dit betekent dat u niet bij uw computer hoeft te wachten, maar na het ontvangen van de sms op elk gewenst tijdstip kunt inloggen en kaarten kopen. Op deze eerste dag van verkoop dient u wel uw mobiele telefoon bij de hand te houden."

  BRON

   

   

   

 • Stadsschouwburg Velsen

  Stadsschouwburg Velsen

  Voorverkoop theaterseizoen 2014/2015

  "Na een zeer soepele voorbereidingsperiode, mede dankzij de prima projectleiding van Eva (Basic Orange), startte de online verkoop van het nieuwe seizoen bij Velsen op 24 april om 10.00 uur exact. In minder dan 1 minuut meldden zich 500 personen aan voor de digitale wachtrij."

  BRON

   

 • Theater Kunstmin

  Theater Kunstmin

  AD.nl

  "Voorheen hanteerde Kunstmin een lotingssysteem en ging er weken over heen voordat de theaterliefhebber wist of hij daadwerkelijk kaarten had kunnen bemachtigen. Nu hebben ze direct zicht op of er nog kaarten waren."

  BRON

 • FC Twente

  FC Twente

  Dutch interactive awards

  "De DIA staan inmiddels bekend als dè awards voor de interactieve branche. Vorig jaar was het product VirtualQ genomineerd voor deze prijs. In opdracht van FC Twente is VirtualQ gekoppeld aan het ticketingsysteem om de verkoop van de UEFA Champions league soepel te laten verlopen."

  BRON

 • Theater aan het Vrijthof zet de VirtualQ succesvol in tijdens de start van de verkoop voor het nieuwe seizoen.

 • SC Heerenveen

  SC Heerenveen

  De VirtualQ werd succesvol ingezet tijdens de verkoop van SC Heerenveen Bekerfinale.

 • Theater de Flint

  Theater de Flint

  Alleen blije mensen bij de flint"

  AD.nl

  "Halverwege de middag kon directeur Pieter Erkelens opgelucht ademhalen en mededelen dat er 25.000 kaarten zonder problemen waren verkocht. Erkelens: "Ik zie alleen maar blijde mensen om me heen. Het is voortreffelijk gegaan."

  BRON

   

   

   

demo